RBC opnieuw in Zondag tweede klasse E

Gepost door:Dennis // 2021-07-09 08:09:54 // 586 keer bekeken

De KNVB heeft vanochtend de competitie indeling voor aankomend seizoen bekend gemaakt. RBC is, niet geheel verrassend, opnieuw ingedeeld bij Zondag 2e klasse E. Alle tegenstanders van afgelopen seizoen zijn hetzelfde. Het zijn Bavel, Beek Vooruit, Cluzona, FC Tilburg, JEKA, Madese Boys, Rijen, Roosendaal, SC Kruisland, TSC, Uno Animo, VOAB en WSC.

Het nieuw gevormde O23-team is ingedeeld in de 4e divisie K en ontmoet de volgende tegenstanders dit seizoen: Boeimeer, Nieuw Woensel, Roosendaal, UVV'40, Unitas'30 en Wilhelmina.

Naast de indelingen voor het eerste elftal en het O23-team zijn ook de competitie indelingen bekend gemaakt voor de jeugd in de A-categorie. Hieronder volgen de indelingen:

Ook RBC JO18 is een nieuw team en komt uit in de 6e divisie F. De tegenstanders zijn SV Charlois, Kozakken Boys, Sparta (AV), Westlandia, XerxesDZB en MSV De Betrokken Spartaan.

RBC JO14-1 komt uit uit in de 3e divisie F. Zij treffen Margriet, SV Brandevoort, Scharn, TSC, UDI'19/CSU en OSS 1920.

RBC JO13 is ingedeeld in de 2e divisie D. Zij gaan zich meten met Drechtstreek, JVOZ JO13-2, Kloetinge, MOC'17, Oranje Wit, Sarto, TSC, Unitas, Unitas'30 en VOAB.

 
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd