Update: Wijziging toegangsbeleid RBC - FC Dordrecht

Gepost door:Dennis // 2021-06-29 07:31:14 // 696 keer bekeken

RBC heeft veel reacties gekregen naar aanleiding van het bericht dat bezoekers, die nog niet volledig gevaccineerd zijn, zich zouden moeten laten testen om toegang te krijgen tot de wedstrijd RBC - FC Dordrecht. RBC heeft begrepen dat dit voor veel mensen een belemmering vormt om de wedstrijd bij te wonen. Dit is niet de bedoeling, aldus RBCvoetbal.ni.

Daarnaast heeft het RBC-bestuur kennis genomen van de beperkte testcapaciteit en da meldingen van testuitslagen niet altijd tijdig te downloaden zijn op de CoronaCheck-app. Alles overwegende heeft het bestuur daarom besloten de wedstrijd voor iedereen toegankelijk te maken zonder coronatoegangsbewijs, maar wel met de uitdrukkelijke voorwaarde dat iedereen zich conformeert aan de volgende restricties:

  • binnenkomst kan alleen via toegangspoort 1;
  • u dient zich online te registreren door voorafgaand aan binnenkomst met uw smartphone een QR-code te scannen; maar dat kan ook via onze website; klik daarvoor hier (registreren via de website kan t/m vrijdag 2 juli 23:59 uur; u ontvangt daarna een toegangsbewijs per e-mail en kunt daarmee aantonen dat u al geregistreerd bent);
  • houdt in de wachtrij bij binnenkomst anderhalve meter afstand van elkaar en geef elkaar de gelegenheid de QR-code te scannen en zich te registreren;
  • alleen de Oost- en Zuid tribunes zijn geopend voor publiek (vakken Ob t/m Of en Za t/m Zh);
  • houdt op de tribunes, op de promenade en bij de verkooppunten anderhalve meter afstand van elkaar, tenzij u deel uitmaakt van hetzelfde huishouden.

 
Reacties

ForzaRbc

2021-06-28 18:22:25

Jammer, Is er ook een live stream?

Barry

2021-06-28 20:59:30

Nou, dan ga ik dus niet. We doen niet of corona al de wereld uit is. Absurd!

IvoZ

2021-06-28 21:39:03

Dit is natuurlijk geen evenement waar duizenden mensen op af komen. Beetje vreemd dus. In het stadion is plaats genoeg, wie wil kan prima afstand houden.