Robert Braber nieuwe hoofdcoach van RBC, tevreden?

Absoluut!

43%
Moet het eerst nog zien

4%
Nee, had graag een ander gezien

53%

Stemmen: 596

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
26
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Gerson Pisas naar RBC

Gepost door:Dennis // 2021-04-23 13:17:03 // 527 keer bekeken

Komend seizoen heeft RBC de beschikking over Gerson Pisas. De aanvaller komt over van de Leidse zondag eersteklasser FC Boshuizen, zo meldt RBCvoetbal.ni.

De 24-jarige Pisas genoot zijn opleiding bij SVS en SC Feijenoord alvorens hij gescout werd door Feyenoord. Hij kwam vijf seizoenen uit voor de jeugdopleiding van de Rotterdamers en maakte in 2015 de overstap naar Hoofdklasser Leonidas. Na twee seizoenen besloot hij over te stappen naar sv MOC'17, dat toen uitkwam in de zondag tweede klasse. Na een jaar in Bergen op Zoom te hebben gespeeld vertrok hij naar FC Boshuizen, waar hij momenteel aan zijn derde seizoen is begonnen.

Robert Braber, de hoofdtrainer van komend seizoen, is blij met de komst van Pisas: "Gerson is een technisch vaardige aanvaller die afgelopen jaren de beste speler was bij FC Boshuizen in de Eerste Klasse. Hij heeft zijn opleiding genoten bij Feyenoord en zal ons met zijn creativiteit en rendement een enorme impuls geven."

Pisas komt bij RBC twee bekenden tegen, namelijk Randy Elst (Feyenoord jeugd) en Giovanni Moerland (sv MOC'17). Hij komt graag het elftal versterken voor komend jaar: "Er liggen goede plannen bij RBC en ik vind het mooi dat de club daarvoor van mij gebruik wil maken. Ik ben klaar om volgend seizoen te knallen en veel goals te maken. RBC moet weer op de kaart."
Reacties

Willempie

2021-04-23 15:26:17

Welkom bij de club Gerson. 

Volgens de voorzitter zou deze week de selectie nagenoeg rond moeten zijn. Volgens mij zitten we momenteel op 13. Ben benieuwd wie er blijven en of nog bijkomen.

EricK

2021-05-01 15:19:30

Welkom!