Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

74%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

26%

Stemmen: 27

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC houdt vizier gericht op Frankrijk

Gepost door:Remy // 2007-07-12 00:00:00 // 2655 keer bekeken

Nadat vorig jaar al Kevin Diaz (inmiddels naar FC Eindhoven) en Edouard Duplan van de Franse velden werden geplukt, zoekt RBC ook deze transferperiode in Frankrijk naar versterkingen. Vorige week werd Hamdi Razak van FC Lilas al afgetest en gisteren stonden er tegen Terneuzense Boys weer twee proefspelers op het veld.

Trainer/coach Rob Meppelink was tevreden over de inbreng van Madji Baidomti en Lasanne Sidibe. Vandaag wordt besloten ofhet tweetalzaterdag tegen FC Omniworld een extra kans krijgt zich te bewijzen.

Madji Baidomti is een rechter centrale verdediger en zou dus mogelijk de opvolger kunnen worden van Tyrone Loran. De 28-jarige Baidomti is geboren in Tsjaad, een vroegere kolonie van Frankrijk. De sterke verdediger (188 cm, 87 kilo) speelde in de jeugd van Paris St.-Germain en vervolgens voor Poissy, FC Rouen en Levallois SC. Meestal kwam hij met zijn clubs uit in het Championnat de France, het vierde niveau. Baidomti omschrijft zich als iemand met geen beste techniek, maar veel kopkracht en andere defensieve kwaliteiten. Verder noemt hij zijn mentaliteit als pluspunt.

Over de 19-jarige vleugelspits Lasanne Sidibe hebben we vooralsnog niets kunnen vinden.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd