Robert Braber nieuwe hoofdcoach van RBC, tevreden?

Absoluut!

43%
Moet het eerst nog zien

4%
Nee, had graag een ander gezien

53%

Stemmen: 596

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
26
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Marouane Hamdoune keert terug bij RBC

Gepost door:Dennis // 2021-04-21 21:23:42 // 303 keer bekeken

Er is goed nieuws te melden met betrekking tot de nieuwe selectie van komend seizoen. Publiekslieveling Marouane Hamdoune keert weer terug bij RBC, zo meldt RBCvoetbal.nl.

Drie jaar geleden kwam Hamdoune over van SC Kruisland. Helemaal nieuw was RBC niet voor hem, immers speelde de snelle linksback al in de jeugd van RBC. In zijn eerste seizoen in het eerst elftal van de Roosendaalers was hij goed voor elf treffers. Een groot litteken op het seizoen en in het bijzonder voor Hamdoune is de uitwedstrijd tegen vv Steenbergen. De ongeregeldheden leverde hem een maandenlange schorsing op en het eerste elftal moest enkele punten inleveren. Het meest bijzondere was misschien wel dat Hamdoune in de eerstvolgende wedstrijd tegen Steenbergen in de blessuretijd de winnende goal maakte (1-0). Ook was de laatste wedstrijd  van vorig seizoen - tegen vv Zundert -  eentje om in te lijsten. Hamdoune begon vanaf de bank, maar kwam er in de tweede helft in en wist binnen acht minuten de stand van 1-0 naar 3-0 te tillen en vlak voor het eindsignaal ook nog Anass el Gamali te bedienen voor de 5-1. Hij werd bij betreding van het veld al toegejuiched, maar werd na afloop ook met applaus ontvangen in het supporterscafé.

Hamdoune was vorig jaar niet altijd verzekerd van een basisplek en besloot zijn heil ergens anders te zoeken. Hij koos voor vv Prinsenland, dat in de zaterdag derde klasse uitkomt. Maar na één seizoen keert hij weer terug. "Het voelt goed om thuis te komen", aldus een blije Hamdoune. "Ik kijk er naar uit om weer voor de RBC-supporters te mogen spelen en hoop samen met het team en de fans goede resultaten te gaan boeken."
Reacties

Willempie

2021-04-23 16:34:22