Robert Braber nieuwe hoofdcoach van RBC, tevreden?

Absoluut!

43%
Moet het eerst nog zien

4%
Nee, had graag een ander gezien

53%

Stemmen: 596

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
26
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Elst en Tarfit ook komend seizoen RBC'er

Gepost door:Dennis // 2021-03-08 08:21:00 // 680 keer bekeken

Toekomstig hoofdtrainer van RBC Robert Braber kan komend seizoen beschikken over Randy Elst en Anwar Tarfit. Beide spelers hebben aangegeven graag ook komend seizoen voor de club uit te willen komen, zo meldt RBCvoetbal.ni.

"Ik wilde sowieso blijven", zegt Elst. "RBC is gewoon mijn club. Ik heb het grootste deel van mijn jeugd hier gespeeld. Mijn terugkeer vier jaar geleden voelde dan ook als thuiskomen." Ook voor Tarfit, die met RBC vanuit de Vierde Klasse opklom naar het huidige niveau, was vertrek geen optie: "Ik voel dat er bij RBC nog mooie dingen staan te gebeuren."

Beide aanvallers hebben inmiddels ook uitgebreid gesproken met de nieuwe coach: 'Die past echt bij RBC", aldus Elst. "Hij wil op een duidelijke en gestructureerde wijze een bijdrage gaan leveren om de club hogerop te brengen." Tarfit denkt dat niet veel mensen de naam van Robert Braber hadden verwacht, "maar ik vind het een goede zet van de club. Braber is natuurlijk iemand die zich kost wat kost wil gaan bewijzen en daar gaat RBC van profiteren, zeker weten." "En dat geldt ook andersom", zegt Elst: "Wij als groep gaan hem daarbij helpen, wij moeten tenslotte op het veld uitvoeren wat de coach wil. We gaan het samen doen."

De afgelopen periode werd bekend dat Perry Bierkens en Giovanni Moerland komend seizoen voor RBC uitkomen, dat is een logisch gevolg van de twee promoties de afgelopen jaren:  "We zijn inmiddels tweedeklasser, RBC heeft uitstekende faciliteiten, is een club van naam en er zijn goede mogelijkheden om de selectie verder te versterken," zo stelt Tarfit.

Voorlopig kan er nog niet gevoetbald worden, maar beide spelers hopen dit seizoen nog wel in actie te komen door middel van de Regio Cup die door de KNVB georganiseerd gaat worden als daar groen licht voor wordt gegeven vanuit de regering. "Elke zondag naar het bos is leuk hoor," aldus Elst, "maar het gaat nu wel erg lang duren allemaal. Maar ja, je moet wat." Tarfit hoopt dat er dit seizoen nog gespeeld kan worden voor de Regio cup, maar is er niet zeker van: "Als je ziet dat de besmettingscijfers maar niet echt willen dalen, moet ik het allemaal nog zien." Ook Elst hoopt op nog een paar leuke wedstrijden: "Al is het alleen maar om iedereen weer lekker in het stadion te zien, supporters op de tribune, even niet meer naar het bos op zondag!"
Reacties

EricK

2021-03-08 09:36:04

Heel goed nieuws dit 

Mr.RBC

2021-03-08 11:36:33

#SamenHogerOp 

En er zit nog meer in het vat, heb geduld en verwonder u slechts

Willempie

2021-03-08 15:00:04

We wachten het (on)rustig af Hoop dat de keeper (Deleij) blijft alsmede Ramos, El Harti en El Gamali.

IvoZ

2021-03-08 20:44:20

Yes yes veel succes mannen