Robert Braber nieuwe hoofdcoach van RBC, tevreden?

Absoluut!

43%
Moet het eerst nog zien

4%
Nee, had graag een ander gezien

53%

Stemmen: 596

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
26
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC speelt zondag 10 januari oefenduel tegen DOSKO

Gepost door:Dennis // 2020-11-06 15:32:52 // 722 keer bekeken

RBC komt tot het einde van dit jaar niet meer in actie. De Roosendaalse vereniging komt pas in 2021 weer in actie, zo meldt RBCvoetbal.ni. De ploeg van trainer/coach Koos Waslander gaat op 10 januari van komend jaar op bezoek bij sv DOSKO. Dat duel stond eerder dit jaar al gepland, maar dat kon geen doorgang vinden door verschillende coronabesmettingen bij de ploeg uit Bergen op Zoom.

DOSKO komt uit in de zondag eerste klasse (West I) en bezet daar momenteel de derde plek, na vier speelrondes. RBC staat momenteel op de vijfde stek in de tweede klasse E. Na de eerste twee nederlagen boekte de Roosendaalse ploeg twee grote overwinningen. Na de winterstop sluiten de geblesseerden Imran Echambit en Burhan Akbas weer aan. Zij raakten beide zwaar geblesseerd in de voorbereiding en zouden nagenoeg de gehele eerste seizoenshelft missen. Door de invloed van het coronavirus werd de competitie na vier duels echter al stil gelegd. Beide kunnen zo dus een groot gedeelte van de competitie alsnog van grote waarde zijn.

Op zijn vroegst kan de competitie in het weekend van 16 en 17 januari hervat worden. Dat is alleen in het meest gunstigste geval. Bij een herstart van de competitie in januari vervalt het bekertoernooi. Voor RBC is dit geen ramp, zij waren immers al uitgeschakeld. De competitie loopt dan tot eind juni door, de overschrijvingstermijn wordt mee opgerekt naar 30 juni en de nacompetities vervallen. Er komt daardoor vermoedelijk een andere promotie/degradatieregeling voor de competitie waarin RBC dit jaar actief is. Hoe dat er precies uit gaat zien heeft de KNVB nog niet bekend gemaakt.

 

 

 
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd