Robert Braber nieuwe hoofdcoach van RBC, tevreden?

Absoluut!

43%
Moet het eerst nog zien

4%
Nee, had graag een ander gezien

53%

Stemmen: 596

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
26
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Podcast de Luiten: aflevering met Sander Kruis

Gepost door:Dennis // 2020-10-14 12:23:13 // 746 keer bekeken

Podcast de Luiten heeft weer een nieuwe aflevering opgenomen! Ditmaal wordt Sander Kruis geïnterviewd. Kruis speelde vanaf zijn vijfde jaar voor RBC Roosendaal. Hij haalde uiteindelijk het eerste elftal. Eric Konings en Floyd Aanen spraken uitgebreid met hem. 

De aflevering is te beluisteren via:

Spotify

Apple
Reacties

Adje

2020-10-14 11:35:02

Leuke podcast met Sander Kruis. Hij haalt hier vele herinneringen terug uit de goeie ouwe tijd bij de jeugd. Ik heb Sander meegemaakt bij de B1 waar hij vooral, zoals hij zelf al aangaf, onder Reinald Boeren enorme sprongen maakte. Plaatste zichzelf nooit op de voorgrond, had een meer bescheiden karakter, maar stond er als het nodig was.

De manier waarin hij terug blikt op de periode bij RBC, maakt het mooi dat hij na zoveel jaren met nog zoveel warmte spreekt over zijn tijd bij RBC. Samen met Pepijn Veerman en Ruben Hollemans (ook jongens uit de suksesvolle B1 lichting) heeft hij  het 1e elftal gehaald, helaas in een periode dat het steeds minder ging met de club, dat is funest geweest voor deze jongens anders had ik nog willen zien tot hoever zij zich nog ontwikkeld hadden.