Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

72%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

28%

Stemmen: 29

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Meldpunt voor RBC-supporters ?n nieuwe podcast

Gepost door:Dennis // 2020-04-19 12:12:51 // 1861 keer bekeken

RBC ontvangt regelmatig, en zeker de laatste weken, e-mails van mensen die niet meer in Roosendaal of omgeving wonen, maar het wel en wee van de club nog steeds op de voet volgen. Zij spreken daarbij ook hun zorgen uit over het voortbestaan van de club. Het doet RBC goed deze signalen te ontvangen, want zo sterkt het de club in haar gedachten dat RBC een merknaam is die velen nog aanspreekt, zo meldt RBCvoetbal.nl.

Een aantal supporters vroeg het RBC-bestuur om een meldpunt te creëren waar iedereen die de club een warm hart toedraagt ideeën kan lanceren, kan aangeven of er iets goed of juist niet goed gaat, zich op kan geven om actief te worden voor RBC etc. Dat idee neemt het bestuur graag ter harte aan en daarom hebben ze een e-mailadres gelanceerd: support@rbcvoetbal.nl. Hier kan iedereen terecht om ideeën kenbaar te maken of hulp aan te bieden.

Podcast de Luijten:
Podcast de Luijten heeft vandaag haar zesde aflevering online gezet. 

De aflevering is via onderstaande links te beluisteren:

Spotify: https://spoti.fi/2Rl8Wlj
Apple: https://apple.co/2TPzQ6I




Reacties

IvoZ

2020-04-19 12:34:08

Goede zet denk ik, in deze tijd lukt het niet om een clubavond te organiseren. Ik vind dat iedereen die hier wel eens online zijn mening geeft dat nu ook moet doen. Ik ga zeker een mail sturen. 

Mr.RBC

2020-04-20 08:49:25

Goede zet, maar wel een hele late. Hoe vaak is hier in het verleden niet al om gevraagd, gesmeekt, geschreeuwd door supporters. Maar als we van het positieve en de juiste intenties van dit bestuur uitgaan: Beter Laat Dan Nooit.

Gast

2020-04-20 09:49:08

Uitstekend idee