Interviews
Meest recente interviews

RBC morgen naar Hulst

Gepost door:Dennis // 2018-09-29 10:56:36 // 754 keer bekeken

RBC speelt mogen het eerste uitduel van het seizoen op bezoek bij HVV'24. De club uit Hulst won net als RBC haar eerste wedstrijd. Op bezoek bij vv Schijf werd met 2-3 gewonnen. De ploeg van hoofdtrainer Henk Vos begon met een 1-0 overwinning op VVR.

Vorig seizoen eindigde het duel tussen beide clubs in 2-2. De Roosendalers namen in de tweede helft de leiding na een achterstand. De thuisploeg kwam een klein kwartier voor tijd op gelijke hoogte. HVV'24 kreeg toen meerdere kansen op de overwinning, maar toenmalig doelman Thierry Aarts hield RBC in de race. In de blessuretijd leek Anwar Tarfit de overwinning alsnog mee te nemen richting Roosendaal, maar uit een hoekschop van Mujib Yaqoubi zag hij zijn volley op de doellijn via het hoofd van een verdediger uit de goal belanden.

In Hulst kan Vos niet beschikken over Adnane Samra. De rechtsbuiten kreeg vijf duels schorsing naar aanleiding van zijn opgelopen rode kaart vorige week tegen VVR.