Carri?re Vos mogelijk voorbij

Gepost door:Remy // 2007-05-20 00:00:00 // 3501 keer bekeken

Henk Vos kreeg in de thuiswedstrijd tegen Excelsior binnen twee minuten twee keer een gele kaart voorgehouden wegens commentaar op de scheidsrechter. Een schorsing zal hem dan ook aan de kant houden tijdens de tweede en eventueel derde wedstrijd tegen de Rotterdammers. Mogelijk betekent het zelfs het einde van de profloopbaan van de 38-jarige aanvaller. Eerder liet Vos namelijk al weten dat hij zijn schoenen aan de wilgenzal hangen, indien RBC promoveert.

Dit wordt bevestigd door RBC-voorzitter Jan Pollemans. 'Als we promoveren, stopt Henk en gaat hij door met zijn werkzaamheden als jeugdtrainer. Als we opnieuw in de Jupiler League uitkomen, blijft hij als pinchhitter bij het eerste team. Wat Henk allemaal tegen de scheidsrechter heeft gezegd? Dat hij iets niet goed heeft gezien, denk ik', aldus Pollemans tegenover ANP.

Vos wilde niet reageren, scheidsrechter Kuipers zei alleen dat Vos' uitspraken 'ernstig' waren. Trainer/coach Rob Meppelink vond de rode kaart niet slim. 'Maar ik ben niet bij hun 'gesprekken' geweest. Vos heeft iets gezegd, maar de scheidsrechter ook. Daarmee moet je kunnen omgaan als arbiter. Ik heb hoe dan ook veel respect voor Henk. Zoals hij in deze wedstrijd weer inviel, blijft hij heel goed bruikbaar voor RBC.'




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd