Interviews
Meest recente interviews

RBC begint zondagmiddag met voorbereiding op tweede seizoenshelft

Gepost door:Dennis // 2018-01-13 17:06:00 // 1230 keer bekeken

RBC speelt morgenmiddag om 12.00 uur de eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Madese Boys is dan de tegenstander. In de zomer werd er ook al geoefend tegen de ploeg uit Made. Toen kwam RBC op voorsprong via Anwar Tarfit, maar door een corner werd het voor de rust nog 1-1. Dat was ook de eindstand. Beide teams kregen wel mogelijkheden om de winst naar zich toe te trekken.

De Roosendalers beginnen met een bijna fitte groep aan de oefencampagne in januari. Alleen Randy Elst is morgen nog niet inzetbaar. John Schot zal wel in actie komen. Momenteel is de Zeeuwse aanvallende middenvelder nog niet speelgerechtigd, maar mag nu al wel in oefenduels mee doen. Ook Sven van Son is weer inzetbaar, hij was de eerste seizoenshelft in Finland vanwege studie.