RBC ontvangt BVV'63

Gepost door:ForzaRbc // 2017-04-22 00:00:00 // 1391 keer bekeken

Het eerste elftal van RBC komt na twee weken geen voetbal weer competitief in actie. De Roosendalers ontvangen dan BVV'63. De club uit Bergen op Zoom bezet in de vierde klasse B de laatste plaats en is inmiddels al gedegradeerd.

De ploeg van hoofdcoach Danny Mathijssen wist in het heenduel met 0-6 te winnen. Vooral de eerste helft was aanvallend gezien erg goed. Verdedigend lieten de Roosendalers echter enkele steken vallen. De aanvallers van BVV'63 konden in de beginfase enkele keren dwars door het centrum  van de verdediging heen lopen. De honderd procent kansen werden echter allen naast geschoten. RBC is dus gewaarschuwd.

Vorig seizoen verloor RBC het kampioenschap bij BVV'63. Wat een gemakkelijke middag leek te worden, werd in de brandende zon een flink fiasco. Deion Goveia wist in de slotfase nog een punt veilig te stellen en Tim Eggly leek in de slotseconden alsnog de 2-3 binnen te kunnen werken vanuit een vrije trap, maar deze ging over.

In het thuisduel van vorig seizoen wist RBC wel simpel te winnen, al kreeg de ploeg uit Bergen op Zoom toen ook enkele kansen. Het werd uiteindelijk gemakkelijk 6-0.





Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd