Advertorial: Bezoek een buitenlandse voetbalwedstrijd

Gepost door:ForzaRbc // 2017-02-19 00:00:00 // 1171 keer bekeken

Is RBC een weekend vrij? Dan kan je genieten van een leuke en spannende internationale voetbalwedstrijd. Vindt je weg tussen de fanatieke aanhang die vol passie de club met gezang naar de overwinning proberen te loodsen. Ga helemaal op in het fantastische spel dat op de mat wordt gelegd en laat je inspireren door de cultuur van de lokale favoriet.

Voetbalreizen worden tegenwoordig naar alle grote voetballanden georganiseerd. Ben je een groot fan van de Premier League zing dan het Youll Never Walk Alone van Liverpool FC mee of ga je liever naar het zonnige Spanje om daar clubs in de Primera Division in actie te zien? Wat dacht je van de titanenstrijd: FC Barcelona vs Real Madrid? De twee grootste voetballers ter wereld van dit moment staan in deze wedstrijd tegenover elkaar. De kleine en behendige Lionel Messi neemt het met Barca dan op tegen Real Madrid-aanvaller Cristiano Ronaldo; The Best FIFA MENs Player van 2016

Voor prachtige wedstrijden en volle stadions kun je ook steeds meer je reis afstemmen op Duitsland. In de Duitse Bundesliga kan je natuurlijk naar het almachtige Bayern Mnchen gaan, waar onder andere Arjen Robben elke week zijn dribbelkunsten laat zien, maar ook bij Borussia Dortmund ben je aan het juiste adres om een geweldige pot voetbal te zien. Signal Iduna Park is de thuisbasis van Die Borussen en is het grootste stadion van de Duitse competitie. Aartsrivaal is Schalke 04 en deze onderlinge duels staan ook bekend als de Kohlenpottderby. Geniet van de prachtige acties van Marco Reus en Pierre-Emerick Aubameyang en bestel je Dortmund tickets.

Een voetbalreis maak je niet alleen maar doe je natuurlijk met je vrienden. Naast het voetbal kan je in het weekend ook de stad verkennen waar jouw voetbalclub huisvest. Wacht niet langer en bestel je voetbaltickets nu nog online.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd