Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

80%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

20%

Stemmen: 25

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Inzetbaarheid Duplan nog twijfelachtig

Gepost door:Remy // 2007-05-12 00:00:00 // 2675 keer bekeken

Het is nog onzeker of trainer Rob Meppelink vanavond tegen FC Volendam kan beschikken over Edouard Duplan. De rechtsbuiten werd afgelopen woensdag met een liesblessure naar de kant gehaald en heeft daarna niet meer met de groep meegetraind. Vanmiddag wordt besloten of de Fransman voldoende is hersteld.

Toen het scorebord in Volendam nog 1-2 aangaf zag Meppelink al dat Duplan pijn had. 'Maar Edou is geen speler die dan zelf om een wissel vraagt. Ik heb hem toen nog even laten staan, omdat onze voorsprong zo krap was. Uiteindelijk heb ik hem toch maar gewisseld voor Kevin Diaz', aldus de oefenmeester in BN/DeStem.

De afwezigheid van Duplan zou een groot gemis zijn. 'Edou is een speler die het verschil maakt, die wedstrijden voor ons wint. Dat heeft hij dit seizoen al meerdere keren gedaan. Ook woensdag. Hij scoorde de eerste, de tweede kwam uit een hoekschop die hij nam en de derde goal was een benutte penalty, die gegeven werd na een overtreding op Edou', zo steekt Meppelink zijn bewondering voor de aanvaller niet onder stoelen of banken.

Als Duplan vanavond ontbreekt aan de aftrap (19:30 uur!), kan Diaz rekenen op een basisplaats. Benjamin Martha zal dan vanaf de rechterkant komen, terwijl Diaz op links speelt. Verder moet RBC het stellen zonder Sven Delanoy, Hans Denissen en Melvin Fleur.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd