Update: RBC vanavond in actie tegen GDC

Gepost door:ForzaRbc // 2016-07-19 00:00:00 // 1753 keer bekeken

RBC speelt vanavond haar laatste oefenduel in de oefencampagne van juli. Het duel met SC Kruisland van aanstaande zaterdag gaat niet door. Op het sportpark van Rimboe is GDC uit Eethen de tegenstander. Het duel begint om 19.45 uur. 


De club uit Eethen speelde vorig seizoen voor het eerst in haar historie in de zaterdag eerste klasse. Via een tweede plek in de nacompetitie in de zaterdag tweede klasse wist men een plek in de eerste klasse te veroveren in West I. Het degradeerde wel rechtstreeks als nummer dertien. Op papier is GDC daarom een sterkere tegenstander dan Olympia'60, dat uitkomt in de zaterdag derde klasse.

Bij RBC ontbreken nog enkele spelers. Doelman Thierry Aarts blijft vermoedelijk aan de kant. Zijn plek zal worden ingenomen door RBC O19-doelman Rick Eichelsheim. De goalie zal vermoedelijk het gehele duel keepen. Mamadi Sidibe (vakantie), Skender Memisi (vakantie), Grigor Sahakjan (vakantie) en Kevin van Andel (nog herstellende van een blessure) zijn niet inzetbaar. Jovanni van Nijnatten is een twijfelgeval. Thom van Unen is wel weer present. 

Van de U19 doen nog drie andere spelers mee. Aaron Dekkers (middenvelder) en Ahmet Dayi (spits) zijn de bekendere namen. Naast bovengenoemde spelers zal ook Amin Oualadali vanavond aanwezig zijn. Oualadali is een nieuwe speler binnen de club RBC. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor NAC Breda B1. Van het tweede elftal doet Fathi Dayi mee.

Update: Dennis Wilting is ziek, waardoor Michiel Kuipers alsnog is toegevoegd aan de wedstrijdselectie van vanavond. 

Vermoedelijke opstelling RBC: Eichelsheim; Schalk, Van der Veen, Tak, Krijnen; Pieter, De Voogd (c), Van Unen; Oualadali, Dayi, Tarfit




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd