Delanoy ontbreekt tegen Volendam

Gepost door:Remy // 2007-05-09 00:00:00 // 2691 keer bekeken

Voor RBC beginnen vanavond de play-offs met een uitwedstrijd tegen FC Volendam. Sven Delanoy zal dit duel aan zich voorbij moeten laten gaan. De Belgische middenvelder moest tegen Stormvogels Telstar geblesseerd het veld verlaten en is nog niet hersteld. Verder ontbreken Hans Denissen en Melvin Fleur. Danny Guijt hoopt zijn rentree te kunnen maken. De aanvallende middenvelder kampte de afgelopen weken met een teenblessure. Gisteren trainde de Katwijker weer voluit mee, maar hij kreeg opnieuw last toen iemand op de teen ging staan. 'Als hij geen pijn meer heeft, staat hij in de basis. Anders begint hij op de bank', aldus trainer Rob Meppelink in BN/DeStem.

Er werd gisteren scherp getraind op Sportpark Vierhoeven. Meppelink staakte zelfs het partijtje, om blessures te voorkomen. Dit deed hij na een ongelukkige botsing tussen Edouard Duplan en Kevin Diaz. 'Anders loop je kans op meer van dit soort rare botsingen', legt Meppelink uit. 'De n, in dit geval Diaz, houdt in omdat het training is. Maar de ander, Duplan, zet zijn sliding wel vol door. En dan loop je dus de kans op blessures, veel meer dan wanneer beiden er vol voor zouden gaan.'

FC Volendam-RBC belooft een evenwichtige partij te worden. In de reguliere competitie eindigde de confrontatie twee keer in 1-1. De wedstrijd, die om 20:00 uur begint, staat onder leiding van scheidsrechter Van Boekel.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd