Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Update: Zaterdag eerste oefenduel tegen Olympia'60

Gepost door:ForzaRbc // 2016-07-14 00:00:00 // 1876 keer bekeken

RBC speelt zaterdagmiddag haar eerste oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Olympia'60 uit Dongen is de eerste tegenstander in de oefenreeks. Dit duel wordt afgewerkt bij Rimboe in de Wouwse Plantage en start om 14.30 uur.


Hoofdcoach Danny Mathijssen moet een flink aantal spelers missen. In de voorhoede ontbreken Mamadi Sidibe (vakantie) en Kevin van Andel (nog bezig met hersteltrainingen). Op het middenveld ontbreken drie spelers. Skender Memisi (vakantie), Thom van Unen (niet aanwezig) en Grigor Sahakjan (vakantie) zijn niet present. Doelman Thierry Aarts is nog een twijfelgeval.

Vanuit RBC 2 is Marc Kuipers opgenomen in de selectie voor het oefenduel met Olympia'60. Aaron Dekkers van RBC U19 zit ook bij de wedstrijdselectie. 

Update:
Aaron Dekkers zit zaterdagmiddag niet bij de wedstrijdselectie. Ahmet Dayi, spits van de U19, sluit wel aan. RBC U19-linksback Michiel Kuipers zal ook present zijn. 

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Schalk, Tak, Van der Veen, Wilting; Pieter, Krijnen, De Voogd (c); Tarfit, Dayi, Van Nijnatten




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd