Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Aanstaande dinsdagavond eerste training

Gepost door:ForzaRbc // 2016-07-02 00:00:00 // 1971 keer bekeken

Op dinsdag 5 juli begint RBC de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op Sportpark Rimboe zal hoofdcoach Danny Mathijssen vanaf 20.00 uur de eerste training gaan leiden, zo meldt RBCvoetbal.nl.

In de maand juli speelt RBC drie oefenduels. Op zaterdag 16 juli is Olympia'60 uit Dongen de eerste tegenstander. De club uit Dongen promoveerde afgelopen seizoen naar de zaterdag derde klasse. Het duel start om 14.30 uur. Op dinsdag 19 juli speelt RBC haar tweede oefenduel. GDC uit Eethen is dan de tegenstander. GDC komt uit in de zaterdag tweede klasse. Het duel begint om 19.45 uur.

Op zaterdag 23 juli sluit RBC de oefencampagne in juli met een uitduel tegen SC Kruisland. Die club wist afgelopen seizoen de titel in de derde klasse A te bemachtigen. Het duel start om 14.00 uur.

Daarna is de spelersgroep drie weken vrij. In de maand augustus schakelt het eerste elftal om van twee keer trainen per week naar drie keer trainen in de week. In september wordt dit weer teruggeschroefd naar twee keer trainen per week. De trainingen zijn overigens vanaf augustus niet meer bij Rimboe maar worden in het Herstaco Stadion afgewerkt.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd