Unitas'30-speler Roel van der Veen naar RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2016-06-14 00:00:00 // 2017 keer bekeken

RBC heeft haar zo gewenste centrale verdediger op het laatste moment weten binnen te hengelen. Roel van der Veen komt over van Unitas'30. Met de 18-jarige mandekker lijkt de selectie voor komend seizoen rond, aldus RBCvoetbal.nl.

Van der Veen startte dit seizoen als speler van Unitas'30 A1 en liet in de wedstrijden tegen RBC U19 een sterke indruk achter. Ook bij de club uit Etten-Leur vielen zijn prestaties op en werd hij de laatste wedstrijden in de competitie en de nacompetitie opgeroepen voor het eerste elftal. Hij kiest echter voor het elftal van hoofdcoach Danny Mathijssen: "Mijn keuze voor RBC is puur op gevoel. Vorig seizoen wilde ik eigenlijk de overstap al maken, maar toen was voetballen bij RBC niet te combineren met school."

"Van der Veen is een hele goede speler," zo liet Mathijssen in een korte reactie weten tegenover RBCFans.nl. Op 15 juni om 24.00 uur is het niet meer mogelijk voor amateurvoetballers om zich over te schrijven. Op 16 juni wordt hier de volledige selectie van het eerste elftal bekend gemaakt. 




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd