Voorbeschouwing RBC - Bavel

Gepost door:ForzaRbc // 2016-06-04 00:00:00 // 2056 keer bekeken

RBC speelt morgenmiddag de returnwedstrijd van de finale van de nacompetitie tegen Bavel voor een plek in de derde klasse. De Roosendaalse ploeg gaat de wedstrijd in met een 1-0 achterstand.

Vorige week verloor RBC het heenduel door een goal van Robin Adriaansen. De Roosendaalse ploeg had in de eerste helft het betere van het spel en de verwachting was in de rust ook dat RBC zou doordrukken. Dat gebeurde echter niet. De drie wedstrijden in een week braken echter op in de tweede helft. Ondanks dat Bavel geen uitgespeelde kansen wist te krijgen moest de Roosendaalse ploeg wel een tegentreffer toestaan, nadat men de bal niet weg wist te krijgen. Deze week kon het eerste elftal echter rustig toewerken naar het duel van komende zondag.


De ploeg van hoofdcoach Danny Mathijssen heeft, buiten Deion Goveia, geen last van blessures of schorsingen. Bavel daarentegen mist sowieso haar lange verdediger Gijs van der Veeken door een schorsing, naar aanleiding van de gele prent die hij vorige week pakte. Daarnaast zouden er voorin ook twee spelers afwezig zijn. Daar tegenover staat dat spits Falko Fokkema terugkeert in de basiself. De spits, die goed was voor zestien treffers in de derde klasse B, moest afgelopen zondag verstek laten gaan door een schorsing.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Pieter, Verstijlen, Tak, Eggly; De Voogd (c), Van der Kruyssen, Voeten; Puril, Numanovic, Van Andel




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd