RBC ontvangt morgen SVC

Gepost door:ForzaRbc // 2016-04-09 00:00:00 // 1648 keer bekeken

RBC moet zich zondagmiddag weer opladen voor het competitieduel tegen SVC. Na de deceptie van vorige week moet de focus weer volledig op het duel met de club uit Standdaarbuiten liggen.

De ploeg van hoofdcoach Martijn van Galen heeft in deze fase van de competitie nog steeds niets tastbaars. Het kampioenschap is ver weg, maar ook een periodetitel heeft de huidige nummer drie van de vierde klasse B nog niet. "Zondag moeten we ons tegen een lastige tegenstander zien te herpakken. Het gelijkspel tegen BVV'63 voelde als een nederlaag. Ook al hebben we als team vorige week niet goed gespeeld, we moeten niet in paniek raken. Promotie is nog steeds mogelijk. De grote achterstand op Victoria hebben we de eerste vier wedstrijden opgelopen, niet afgelopen zondag," zo liet hij aan RBCvoetbal.nl weten.

RBC zal het sowieso moeten stellen zonder Danny Verstijlen. De lange verdediger heeft zijn kniebanden opgerekt en zal een paar weken aan de kant moeten blijven. Aanvoerder Lars de Voogd is mogelijk ook niet inzetbaar. Daarom was Van Galen vandaag aanwezig om RBC U19 in actie te zien tegen Unitas'30. Sebastian Verhulst zal morgenmiddag vermoedelijk vanaf de bank beginnen. Ook Joey Tak werd meegevraagd, maar de centrumverdediger heeft aangegeven niet te kunnen. Het duel eindigde in 2-2.


Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Schalk, Eggly, Mathijssen, Boomaars; Pieter, De Voogd (c), Goveia; Puril, Van Andel, El Allaoui




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd