RBC morgen naar BVV'63

Gepost door:ForzaRbc // 2016-04-02 00:00:00 // 1654 keer bekeken

RBC reist morgenmiddag af naar Bergen op Zoom. Daar ontmoet het BVV'63, dat momenteel de voorlaatste plaats in handen heeft en nog tegen (directe) degradatie vecht.


De ploeg van hoofdcoach Martijn van Galen zal moeten winnen om de druk op koploper Victoria'03 te houden. Vorige week verloor RBC in een oefenduel van zaterdag tweedeklasser Zwaluwe met 3-0. In die wedstrijd viel ook Deion Goveia uit met een hamstringblessure. Hij is nog niet hersteld. Ook Laszlo Boomaars, die al verstek moest laten gaan tegen Zeeland Sport, kan niet spelen. Daarentegen is Remko van der Kruyssen weer hersteld van zijn voedselvergiftiging. Naast de twee geblesseerden zijn er ook een aantal twijfelgevallen, omdat er zieken zijn. "Het is even puzzelen voor morgen," zo liet Van Galen weten.

In het thuisduel werd met 6-0 gewonnen, maar voetbalde BVV'63 in de eerste helft aardig mee. Via onder andere een rode kaart voor de Bergenaren won RBC uiteindelijk toch simpel met hoge cijfers. 

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Dalampekis, Verstijlen, Mathijssen, Eggly; Pieter, De Voogd (c), Van der Kruyssen; Puril, Van Andel, El Allaoui




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd