'Tim Eggly blijft bij RBC'

Gepost door:ForzaRbc // 2016-03-20 00:00:00 // 2285 keer bekeken

Tim Eggly blijft komend seizoen mogelijk toch speler van RBC. De verdediger annex middenvelder leek op weg naar UVV'40, maar het lijkt erop dat de speler toch bij de Roosendalers blijft.

Eggly had al contact gehad met de hoofdcoach van de club uit Ulvenhout. De 23-jarige speler kan namelijk komend seizoen niet garanderen dat hij twee keer komt trainen per week, omdat hij twee dagen in de week avondstudie gaat volgen. "En ik ben geen speler die op de bank gaat zitten," zo stelde hij twee weken geleden. "Ze kunnen niet beloven dat die twee dagen bijvoorbeeld maandag en vrijdag zijn."

Het is alom bekend dat hoofdcoach Martijn van Galen eist van zijn spelers dat ze twee keer komen trainen. Pas dan maak je kans op een basisplaats. De enige uitzondering is Danny Mathijssen, vanwege zijn chronische blessure. RBC-bestuurslid Rien Luijckx liet zich echter op de tribune ontvallen dat Eggly wel degelijk blijft. De in Ulvenhout woonachtige Eggly liet dit na het duel echter in ongewis. Doelman Thierry Aarts liet het ook in het midden of de voormalig speler van TVC Breda bij RBC blijft. "De selectie moet het uiteindelijk goedkeuren."

Eggly kwam dit seizoen over van TVC Breda. De speler start meestal op het middenveld, maar kan bij nood ook als linksback en centrumverdediger worden ingezet. Hij kwam dit seizoen al tot zes goals. 




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd