Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

84%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

16%

Stemmen: 19

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC gaat intensiever samenwerken met verenigingen op Vierhoeven

Gepost door:ForzaRbc // 2016-03-06 00:00:00 // 2851 keer bekeken

RBC en de andere gevestigde verenigingen op Sportpark Vierhoeven gaan intensiever samenwerken. Op zaterdag 19 maart in het THOR-honk op Vierhoeven wordt door alle besturen van de sportverenigingen een intentieverklaring getekend tot verdere samenwerking, zo meldt RBCVoetbal.nl.

Naast RBC tekenen ook THOR, RCC Bekaro, Keep Fit, Luchtscouts Seppe, Boosters, BSC, Talentencentrum Zuidwest Nederland, Dynamo en TV Vierhoeven de intentieverklaring. Alle verenigingen zijn ervan overtuigd dat het bundelen van de krachten meer een betere mogelijkheden bieden. Naast het beheer, gebruik en onderhoud van de sportvoorzieningen zijn het meer en adequater inspelen op hedendaagse maatschappelijke doelen, het gezamenlijk besparen op kosten en het trachten te genereren van meer (sponsor)inkomsten ook doelstellingen van de intentieverklaring. 


Namens RBC tekenen voorzitter Jos Hermsen en penningmeester Rien Luijks de verklaring. In de verklaring zijn alle doelstellingen omschreven welke met jaarlijks vast te stellen concrete acties worden gerealiseerd. Alle verenigingen zullen frequent met elkaar overleggen. 




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd