RBC ontvangt morgen ODIO

Gepost door:ForzaRbc // 2016-03-05 00:00:00 // 2933 keer bekeken

RBC speelt na drie opeenvolgende uitwedstrijden weer een thuisduel. In het eigen Herstaco Stadion ontvangt het ODIO.

De club uit Ossendrecht ging er in het heenduel flink af. De Roosendalers wisten met 0-8 te winnen, en dat was nog een karige uitslag vergeleken met de kansenregen in de eerste helft. ODIO zocht toen veelvuldig de aanval, dat zal morgenmiddag zeker anders zijn. "Natuurlijk zal ODIO er alles aan doen om zich te revancheren. Het is aan ons om daar goed mee om te gaan. Wij moeten gewoon ons spel en wedstrijd mentaliteit van vorige week voortzetten. "Natuurlijk zal ODIO er alles aan doen om zich te revancheren. Het is aan ons om daar goed mee om te gaan. Wij moeten gewoon ons spel en wedstrijd mentaliteit van vorige week voortzetten," zo liet hoofdcoach Martijn van Galen weten tegenover RBCvoetbal.nl.

RBC heeft een vrij fitte groep voor het duel met ODIO. De oranje-witten hebben al weken geen last van (zware) blessures of schorsingen, buiten enkele kleine pijntjes. De enige die morgen zeker niet aan de aftrap verschijnt is Mike Schalk. De rechtsback zit sinds het duel met SC Gastel aan de kant. Momenteel wordt die plek ingevuld door Gino Pieter, die daar vorig seizoen ook het gehele jaar speelde. 


Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Pieter, Verstijlen, Mathijssen, Boomaars; Eggly, De Voogd (c), El Allaoui; Puril, Numanovic, Van Andel




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd