Van Nijnatten en Tak trainen mee

Gepost door:ForzaRbc // 2016-03-05 00:00:00 // 3059 keer bekeken

De afgelopen twee weken waren er twee nieuwe gezichten op de training bij het eerste elftal. Vanuit RBC U19 trainen twee spelers mee die volgend seizoen over moeten naar de senioren.

Vorige week donderdag was het eerst de beurt aan Joey Tak. De centrumverdediger kwam vorig seizoen over van SC Gastel en vormt in het huidige RBC U19 een centraal duo met Tijmen Bot. Bot debuteerde vorig jaar al en speelde onder andere wedstrijden tegen Steenbergen, METO en RCS. Naast Tak trainde deze week ook Jovanni van Nijnatten voor het eerste mee met het vlaggenschip. De spits wist dit seizoen al meer dan dertig goals achter zijn naam te schrijven.

"Van Nijnatten en Tak trainen om de week mee," zo liet hoofdcoach Martijn van Galen weten tegenover RBCFans.nl. "RBC U19 zit dun in de spelers en zij moeten net als wij ook kampioen worden. Liefst heb ik ze er ook per direct bij, maar dat is niet de afspraak die we hebben gemaakt. Beide hebben wel potentie om in ieder geval volgend seizoen in RBC 1 te spelen. Ik heb ze er graag bij."





Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd