Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC zondag naar Putte

Gepost door:ForzaRbc // 2016-02-27 00:00:00 // 2999 keer bekeken

RBC reist aanstaande zondag af richting Putte. Tegenstander is dan Grenswachters. Voor de Stadionclub is dit de laatste wedstrijd in de tweede periode.

RBC bezet momenteel de tweede stek in de tweede periode. Het heeft n punt achterstand op koploper Victoria'03, die ook de ranglijst aanvoert in de competitie. De ploeg van hoofdcoach Martijn van Galen moet dus aanstaande zondag winnen om kans te blijven maken op de periodetitel. De club uit Oudenbosch speelt pas over enkele weken haar laatste wedstrijd in de tweede periode tegen NSV. Bij een gelijkspel of nederlaag van Victoria'03 is RBC winnaar van de tweede periode en stelt daarmee gelijk een ticket voor de nacompetitie veilig.

Afgelopen seizoen pakte RBC de tweede periode en toevalligerwijs was ook Grenswachters toen de tegenstander in de laatste wedstrijd. De Roosendalers wonnen vorig jaar met 0-1 door een rake kopbal van Mohamed el Moussaoui. RBC reeg daarna de kansen aaneen, maar de vele kansen gingen er niet in. De 0-1 bleek voldoende om de periodetitel veilig te stellen.

Eerder dit seizoen won Grenswachters in het Herstaco Stadion. Net als afgelopen seizoen zegevierden de Puttenaren dit seizoen met 0-2. "De thuiswedstrijd tegen Grenswachters was onze slechtste wedstrijd van het seizoen. We hebben dus nog steeds wat recht te zetten," zo liet Van Galen weten aan RBCvoetbal.nl.

De hoofdtrainer heeft, net als in de laatste weken, een vrij fitte selectie tot zijn beschikking. Remko van der Kruyssen is afwezig vanwege vakantie en Youssef Mossati is geblesseerd. Ook rechtsback Mike Schalk is nog niet volledig pijnvrij. Hij heeft nog last van zijn bovenbeen.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Pieter, Verstijlen, Mathijssen, Boomaars; De Voogd (c), Eggly, Goveia; Puril, Numanovic, Van Andel




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd