Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Hoofdcoach Martijn van Galen verlengt contract

Gepost door:ForzaRbc // 2016-02-11 00:00:00 // 2897 keer bekeken

Huidig hoofdcoach Martijn van Galen is ook komend seizoen eindverantwoordelijk voor de prestaties van het eerste elftal van RBC. Beide partijen hebben daar een mondeling akkoord over bereikt, zo meldt RBCvoetbal.nl.


John Vette, bestuurslid techniche zaken van RBC, is zeer tevreden met het aanblijven van Van Galen: "Onlangs hebben we met elkaar gesproken over volgend seizoen. Martijn was positief over het verloop van zijn eerste seizoen bij RBC. Niet over de start uiteraard, maar wel over het vervolg. Ook het bestuur heeft een positieve indruk over de gevoerde opstelling, teamgeest, manier van coachen, betrokkenheid en acceptatie door de spelersgroep. Wij juichen zijn aanblijven dan ook zeer zeker toe," zo vertelde hij aan RBCvoetbal.nl.

Van Galen is bezig aan zijn eerste seizoen bij RBC. Ondanks een moeilijke start heeft het eerste onder zijn leiding een ware opmars richting de eerste plaats gemaakt. Begin oktober, na vier maal zonder winst, begon het elftal te draaien. Mede door de terugkeer van enkele dragende krachten werd de ene na de andere overwinning binnengehaald. Inmiddels staat de huidige overwinningsreeks op tien. Van Galen zal binnenkort voor n jaar bijtekenen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd