Van der Kruyssen en Goveia nog weken aan de kant

Gepost door:ForzaRbc // 2015-10-14 00:00:00 // 2951 keer bekeken

Remko van der Kruyssen en Deion Goveia kunnen voorlopig nog niet in actie komen voor RBC. Beide aanvallers raakten geblesseerd in het duel met NSV (3-0 winst).

Van der Kruyssen begon in het duel met de club uit Nispen in de punt van de aanval, omdat Andrej Numanovic ziek was. Na een ongelukkige beweging ging zijn schouder uit de kom. Het leek in eerste instantie mee te vallen, want in het ziekenhuis werd deze er weer terug ingezet. Bij de training schoot hij er echter weer uit en in. "Nu moet ik een operatie ondergaan, ik denk dat ik nog minimaal vijf weken niet kan voetballen," zo zei Van der Kruyssen tegenover RBCFans.nl.

Goveia viel in het duel met NSV in voor Van der Kruyssen. Bij zijn eerste balcontact raakte hij alweer geblesseerd aan zijn knie, waar hij acht weken geleden nog aan geopereerd was. De aanvaller had eigenlijk op 9 oktober een afspraak staan bij het ziekenhuis om te kijken hoe de situatie was met zijn knie. Goveia werd veel te vroeg gebracht en lijkt nu weer helemaal terug bij af. Ook hij is weken niet inzetbaar.

Marcello van Daalhuizen kon afgelopen zondag ook niet in actie komen. RBC's nummer tien is weer hersteld van zijn knieblessure, maar had nu hamstringklachten. "Ik had geen warming-up gedaan tijdens de training en toen schoot het erin," zo liet hij optekenen. Van Daalhuizen deed echter wel mee in het oefenduel van RBC A1 tegen DSE A1 van gisteravond (4-7 winst) om weer wedstrijdritme op te doen. De voormalig speler van Jong FC Dordrecht heeft nog weken nodig om fit te worden en probeert zoveel mogelijk wedstrijdritme op te doen. Hij deed al eerder mee met RBC 2.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd