RBC bijna op volle oorlogssterkte

Gepost door:ForzaRbc // 2015-10-02 00:00:00 // 3119 keer bekeken

RBC speelt komende zondagmiddag haar vijfde competitieduel. De vorige vier wedstrijden wist de ploeg van hoofdcoach Martijn van Galen nog geen wedstrijd te winnen. Alle thuisduels gingen tot nu toe verloren.

In tegenstelling tot vorige week is aanvoerder Lars de Voogd weer inzetbaar. Ook Gino Pieter keert terug in de basis. De Tank was afgelopen maand op vakantie, maar zal dit weekend zijn talent weer tonen. Ook Papito Puril zal hoogstwaarschijnlijk vanaf het begin zijn opwachting maken. De snelle buitenspeler stond sinds het bekerduel met RKVV Rimboe buitenspel. Vorige week viel hij wel een kwartier in. Deion Goveia, de beoogde eerste spits van het elftal, heeft de hele week meegetraind. "Hij is redelijk fit, maar dan is hij al goed," zo stelde hoofdcoach Martijn van Galen. Goveia kwam nog geen minuut in actie voor RBC en zal ook niet in de basiself starten. Mogelijk dat hij wel invalt.

De competitiestart van RBC is de slechtste in de afgelopen vier jaar sinds dat de club heropgericht is. "We kunnen er lang en kort over praten, maar we hebben na vier wedstrijden te weinig punten," aldus RBC hoofdtrainer Martijn van Galen tegenover RBCVoetbal.nl. "Vanaf nu moeten we de knop omzetten en niet 100, maar 200% beleving geven."

RBC kwam NSV op het dorpentoernooi al tegen. Toen werd het 1-1, waar RBC legio kansen nodig had om de gelijkmaker te forceren. Afgelopen seizoen won RBC het thuisduel met de club uit Nispen met 4-0. Skender Memisi, Gino Pieter, Lars de Voogd en Anouar el Khassim waren toen trefzeker.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Pieter, Verstijlen, Mathijssen, Boomaars; Eggly, De Voogd (c), Van der Kruyssen; Puril, Numanovic, Van Andel




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd