RBC probeert goed gevoel vast te houden

Gepost door:Remy // 2007-04-27 00:00:00 // 2740 keer bekeken

Vanavond speelt RBC de laatste wedstrijd in de reguliere competitie. De ploeg van Rob Meppelink is praktisch verzekerd van een plaats in de top-vijf. Zodoende ontloopt RBC de eerste ronde van de play-offs. De wedstrijd tegen Stormvogels Telstar heeft dus weinig consequenties, maar desondanks wil de trainer/coach een goed resultaat neerzetten. 'We moeten het goede gevoel dat we vorige week met de 4-0-overwinning bij Dordrecht gekregen hebben, zien vast te houden', aldus Meppelink in BN/DeStem.

Meppelink is blij met Telstar als tegenstander. De bezoekers hebben namelijk nog een kansje op plaatsing voor de play-offs. 'Die gasten zullen dus heel scherp zijn. Het is beter tegen zo'n team te spelen dan tegen een ploeg waar niks meer voor op het spel staat. Zo blijft de druk er lekker op.'

Het seizoen is nog niet ten einde, maar RBC kijkt alvast vooruit. In Steve Yawson ziet de club een mogelijke versterking voor volgend seizoen. De middenvelder van hoofdklasser VUC speelde deze week een proefwedstrijd bij RBC.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd