Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Vanavond derby tegen SC Gastel

Gepost door:ForzaRbc // 2015-09-26 00:00:00 // 2916 keer bekeken

RBC speelt vanavond de derby tegen SC Gastel. RBC bezet momenteel de voorlaatste plaats en heeft vooral moeite om het net te vinden. Het kwam slechts eenmaal tot scoren. De tegenstander van vanavond liet het net al acht maal bollen.

"Het zit tot nu toe niet echt mee. De eerste wedstrijd was een stabiele prestatie. De tweede wedstrijd hebben we met te weinig wil om te winnen gespeeld. Te flets en plichtmatig. Afgelopen zondag was het veldspel van een behoorlijk niveau, maar hebben we gewoon de kansen gemist," zo laat hoofdcoach Martijn van Galen via RBCvoetbal.nl weten.

Een overwinning vanavond is broodnodig om de achterstand niet verder op te laten lopen. Inmiddels staat RBC al vijf punten achter op koploper Victoria'03. De Roosendalers stonden vorig seizoen ook tweemaal tegenover SC Gastel. RBC won beide duels. In het uitduel werd er met 2-4 gewonnen en thuis met 2-1. "Het is een zeer belangrijke wedstrijd. We staan nu al wat punten achter. We moeten zeker niet in paniek raken, de groep is pas kort bij elkaar. Neemt niet weg dat we zaterdag voor de overwinning moeten gaan," zo stelt Van Galen.

RBC mist vanavond nog steeds Papito Puril en Deion Goveia. Gino Pieter zal volgende week weer aansluiten bij de groep. Het elftal dat vanavond aan de aftrap verschijnt zal met strijd, passie en beleving de drie punten naar zich toe moeten trekken. In tegenstelling tot de afgelopen twee tegenstanders zal SC Gastel gaan voetballen, waardoor er meer ruimte komt voor de aanval van RBC. Wel zal bij balherovering de bal zo snel mogelijk naar voren moeten in plaats van een balletje breed.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Tolenaars, Verstijlen, Boomaars, Eggly; Mathijssen, De Voogd (c), Van der Kruyssen; El Allaoui, Numanovic, Van Andel




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd