Puri?l begint weer met trainen

Gepost door:ForzaRbc // 2015-09-20 00:00:00 // 3605 keer bekeken

Papito Puril hervat aankomende dinsdag weer de trainingen. De snelle aanvaller, die overkwam van TVC Breda, stond sinds het bekerduel met RKVV Rimboe eind augustus buitenspel door een opgelopen blessure na twee zware charges op zijn enkel. Hij scoorde toen overigens wel het openingsdoelpunt met een prachtige volley.

"Ik begin dinsdag weer voor het eerst met trainen en dan kijken of er reactie is en of ik donderdag mee kan trainen," zo zei Puril. "Hij kan sowieso niet vanaf het begin tegen SC Gastel spelen", zo vertelde hoofdcoach Martijn van Galen. "Maar misschien tegen het eind van de wedstrijd kan hij wel minuten maken."

Naast de terugkomende Puril maakte Marcello van Daalhuizen vandaag zijn eerste officile minuten. De aanvallende middenvelder heeft echter nog een flinke conditionele en fysieke achterstand. "Marcello is ook nog niet fit, maar moet ook wedstrijden spelen om fit te worden," zo stelde Van Galen. Van Daalhuizen speelde afgelopen dinsdagavond ook al mee tegen BSC. "Ik deed een half uur mee, maar na een kwartier was het al op. De komende periode moet ik conditioneel sterker worden," zo besloot de middenvelder. 




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd