RBC begint morgen aan de competitie

Gepost door:ForzaRbc // 2015-09-05 00:00:00 // 2923 keer bekeken

Het eerste elftal van RBC start morgen de competitie met een uitwedstrijd tegen Victoria'03. Voor de derde maal op rij gaat de Roosendaalse ploeg een gooi doen om promotie af te dwingen naar de derde klasse.

De ploeg van hoofdcoach Martijn van Galen ontmoet komende zondag meteen titelconcurrent Victoria'03. De ploeg uit Oudenbosch werd vorig jaar tweede in de vierde klasse C en werd net als RBC uitgeschakeld in de halve finale van de nacompetitie. Ook zij gaven een grote voorsprong weg. "We kunnen gelijk aan de bak tegen een ploeg die ik vooraf best hoog inschat", aldus Van Galen tegenover RBCvoetbal.nl. "Ook een ploeg die wil voetballen. Dus het zal een spannende strijd worden." 

Bij RBC kunnen drie spelers sowieso niet meedoen. Kevin van Andel en Gino Pieter zijn op vakantie en Deion Goveia is nog herstellende van een knieblessure. Hij heeft inmiddels wel een succesvolle operatie ondergaan. Marcello van Daalhuizen hoort wel tot de selectie. De aanvallende middenvelder heeft van de week voluit meegetraind en wordt fit genoeg geacht om eventueel in te vallen. Hoofdcoach Van Galen wil echter niet meer informatie over eventuele blessures delen. 

Bij de club uit Oudenbosch komt RBC overigens een oude bekende tegen. Niels van Sundert, eerste doelman van Victoria'03, speelde van de D1 tot Jong RBC Roosendaal in de jeugdopleiding van de club. Het eerste elftal haalde hij echter nooit. 


De wedstrijd begint morgen om 14.30 uur op Sportpark Albano. 




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd