RBC morgenavond tegen Schijf

Gepost door:ForzaRbc // 2015-08-24 00:00:00 // 2914 keer bekeken

RBC speelt morgenavond het tweede bekerduel. De ploeg van hoofdcoach Martijn van Galen gaat dan op bezoek bij vv Schijf. De club uit het gelijknamige dorp kwam RBC twee jaar geleden al tegen in de Vierde Klasse D. In het uitduel werd toen met 2-1 gewonnen door doelpunten van Ivo Vergouwen en Mark van der Wegen. Het thuisduel eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Hoofcoach Van Galen kan nog altijd niet beschikken over Deion Goveia en Marcello van Daalhuizen. Beide zijn nog geblesseerd. Papito Puril is nog op vakantie, maar kan mogelijk in het duel met Rimboe zijn eerste minuten maken. Danny Mathijssen komt morgenavond ook niet in actie door een liesblessure.

"Er doen twee spelers van de U19 mee. Ik hoor vanavond welke twee," zo stelde Van Galen. Mogelijkerwijs zal Giovanni Verduijn een van de twee spelers zijn die weer zijn opwachting mag maken. Hij liet tegen Vrederust en Cluzona al zien het niveau makkelijk aan te kunnen. Door de absentie van Mathijssen zal er vermoedelijk een verdediger mee afreizen richting Schijf. 

Van Galen deed ook een beroep op de drie spelers die overkwamen van het eerste elftal van Cluzona. Patrick Hagens, Niels Hurckx en Patrick Woord zouden op dit moment meer dan welkom zijn. "Zij willen niet voor het eerste uitkomen. Dat is erg jammer, want ik had ze er graag bij gehad. Maar ik ben ook zeer content met de U19-spelers, ze doen het goed" zo laat Van Galen weten.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Schalk, Pieter, Verstijlen, Boomaars; De Voogd (c), Eggly, Memisi; Tolenaars, Numanovic, Van Andel




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd