Van Daalhuizen traint weer mee, Goveia zes weken eruit

Gepost door:ForzaRbc // 2015-08-22 00:00:00 // 2904 keer bekeken

Marcello van Daalhuizen heeft de eerste training afgewerkt bij RBC. De speler die overkwam van SC Feyenoord heeft een blessure aan de meniscus, maar lijkt de eerste wedstrijd tegen Victoria'03 te gaan halen.

"Ik loop voor op schema," zo stelde de aanvallende middenvelder tegenover RBCFans.nl. "Ik heb deze week al meegetraind, nog niet in partijvorm, maar wel al met de bal. Volgende week ga ik weer naar de fysiotherapeut, dus ik hoop groen licht te krijgen om die week daarop weer vol mee te kunnen trainen. Ik moet nog wel conditioneel fit worden, dus ik kan vermoedelijk geen hele wedstrijd aan tegen Victoria'03," zo stelde Van Daalhuizen.

Aanstaande woensdag gaat Deion Goveia onder het mes. "Ze hebben tegen me gezegd dat ik zes weken niet kan spelen, dus ik verwacht begin oktober terug te zijn. Ik heb in principe pijn bij alles. Schieten, draaien, lopen. Het is gewoon vervelend op dit moment dat ik niet kan spelen," zo stelde hij.

Aanstaande donderdag is Papito Puril weer terug van vakantie. Ook Remko van der Kruyssen, die nu op vakantie is, kan tegen Victoria'03 in actie komen. Gino Pieter zal komende dinsdagavond tegen Schijf nog wel mee kunnen doen, maar vanaf dan is de rechtsback op vakantie. "Ik ben 27 september weer terug in Nederland, dus ik mis SC Gastel nog."

Aanstaande dinsdagavond gaat RBC op bezoek bij Schijf en zondag sluit RBC de poulefase van het bekertoernooi af bij de Rimboe (zo).




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd