Wat vind jij van de nieuwe selectie?

Top, genieten dit!

21%
Ik moet het nog zien

29%
Mwah, had beter verwacht

50%

Stemmen: 42

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
26
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Belangrijk duel voor RBC in Dordrecht

Gepost door:Remy // 2007-04-20 00:00:00 // 2411 keer bekeken

Met nog twee duels voor de boeg zal RBC er alles aan moeten doen om niet buiten de top-vijf van de competitie te vallen. Vanavond staat de wedstrijd tegen FC Dordrecht op het programma. De ploeg van trainer Gert Kruys heeft evenveel punten als de Roosendalers, maar een slechter doelsaldo. Als RBC wint in Dordrecht is een plaats bij de eerste vijf vrijwel zeker binnen.

Rob Meppelink durft zich echter niet uit te spreken over de wedstrijd. 'Wij zijn na de winterstop in een negatieve spiraal geraakt en Dordrecht is de laatste weken steeds beter gaan draaien. Een voorspelling over de afloop durf ik echt niet te doen', aldus Meppelink in BN/DeStem.Ondanks meer en scherpere trainingen de laatste wekenbleven goede resultaten uit. 'Dat is voetbal, h. Het heeft te maken met vorm. Die komt wel weer terug, daar ben ik van overtuigd. Maar ik durf nog niet te zeggen wanneer.'

De RBC-trainermoet het in het GN Bouw Stadion stellen zonder de geblesseerden Hans Denissen, Robert Molenaar, Melvin Fleur en Danny Guijt. Rodney Ubbergen vervangt wederom Erwin Friebel onder de lat.
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd