Van der Woerdt: "We gaan het beste in onszelf omhoog halen"

Gepost door:ForzaRbc // 2015-05-16 00:00:00 // 2833 keer bekeken

Morgenmiddag start voor RBC de nacompetitie in het Zeeuwse Oost-Souburg. Tegenstander is dan RCS, de nummer 12 uit de derde klasse A. 

Een volledig fitte selectie heeft hoofdcoach Erwin van der Woerdt nog niet tot zijn beschikking. "We zijn nog niet van alle pijntjes en blessures verlost. En is de n weer fit, haakt de ander weer af! Mo el Moussaoui heeft twee keer getraind, maar doordat hij wat anders loopt, heeft hij nu wat last van zijn lies. Siebe Pal viel vorige week uit met een liesblessure en heeft heel de week niet met de groep getraind. Datzelfde geldt voor Redouan el Allaoui vanwege zijn knie. Daarentegen hebben Nicky Vromans, Remko van der Kruyssen en Mitch Klijn volle bak mee kunnen doen. Gino Pieter heeft donderdag ook weer getraind. We zullen zondag pas beslissen wie er wel of niet kunnen spelen," zo laat hij weten tegenover RBCvoetbal.nl.

Van der Woerdt, die na dit seizoen stopt als hoofdcoach van RBC, denkt dat zijn ploeg er klaar voor is: "Er komt nu een belangrijke reeks van wedstrijden aan voor ons als groep. Ons doel is promotie en dat kan via deze nacompetitie gehaald worden. We zullen er vol voor gaan en alles geven. We gaan het beste in onszelf omhoog halen om dat doel te bereiken. We bekijken het per wedstrijd, waarvan RCS uit de eerste finale is. Ik heb inmiddels voldoende informatie over RCS om ons strijdplan en tactiek te bepalen en weet waar onze kansen en gevaren liggen. Maar uiteindelijk zullen we het zondag moeten laten zien," zo besluit hij.

De wedstrijd begint morgenmiddag om 14.30 uur op Sportpark De Alblas. 




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd