Ga zondag mee naar RCS!

Gepost door:ForzaRbc // 2015-05-12 00:00:00 // 2820 keer bekeken

RBC speelt aankomende zondagmiddag de eerste belangrijke wedstrijd in de nacompetitie. Op bezoek bij RCS in Oost-Souburg moet de basis gelegd worden voor promotie naar de derde klasse.

Afgelopen zondag won RBC van kampioen Steenbergen (2-1) en daarnaast maakte Nicky Vromans en Remko van der Kruyssen in de tweede helft hun rentree na wekenlang blessureleed. Mohamed el Moussaoui lijkt ook op tijd klaar om minimaal n helft in actie te kunnen komen. Mitch Klijn begint deze week met zijn hersteltraining en kan mogelijk in het thuisduel nog van waarde zijn. Centrale verdediger Gino Pieter, die nog last heeft van vocht in zijn enkel, lijkt ook op tijd fit te zijn om zijn positie achterin weer in te nemen.

De supportersvereniging van RBC vraagt aan haar aanhang om in grote getalen af te reizen richting Oost-Souburg om te fungeren als twaalfde man. De supportersvereniging van RBC organiseert een busreis voor de supporters.

Er zijn twee opstapplaatsen:
 1. Stadserf 1, Roosendaal.
 2. Gagelboslaan 160, Bergen op Zoom (Sporthal Gageldonk).

De kosten zijn als volgt:
  leden supportersvereniging: 10;
  niet-leden supportersvereniging: 12,50.

Je kunt alvast een plaats reserveren en je opgeven via de facebookpagina van de supportersvereniging of stuur een mail naar supportersverenigingrbc@hotmail.nl (let op: .NL) of whatsapp, bel of sms naar 06-41160976. De betaling kun je doen via rekeningnummer NL50 ABNA 0478 0049 90 (ABN AMRO) t.n.v. Supportersvereniging RBC. Let op: je plaats is pas gereserveerd als je betaling binnen is. Dit om zeker te zijn dat de supportersvereniging geen plaats moet weigeren vanwege spookaanmeldingen.

Geef je dus snel op en steun RBC in de eindstrijd om promotie naar de derde klasse te bewerkstelligen!




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd