Steun RBC in de nacompetitie!

Gepost door:ForzaRbc // 2015-05-07 00:00:00 // 2969 keer bekeken

RBC begint de nacompetitie op 17 mei met een uitwedstrijd tegen Philippine of RCS. Beide clubs treffen elkaar dit weekend nog. De spelersgroep van hoofdcoach Erwin van der Woerdt is momenteel druk bezig om fit te worden voor deze belangrijke fase.

Remko van der Kruyssen zal als invaller zijn rentree gaan maken in het duel met Steenbergen komend weekend. Nicky Vromans en Mitch Klijn proberen de eerste wedstrijd in de nacompetitie te halen. Mohamed el Moussaoui koos er voor om geen gips te dragen, zodat zijn gebroken kuitbeen sneller herstelt. Ook hij staat alweer op het trainingsveld.

De supportersvereniging van RBC vraagt aan haar aanhang nu om dezelfde mentaliteit te tonen als deze spelers om in grote getalen af te reizen richting Zeeland om te fungeren als twaalfde man. De bestemming is zondagmiddag omstreeks 16.30 uur bekend. De supportersvereniging van RBC organiseert een busreis voor de supporters.


Er zijn twee opstapplaatsen:
 1. Stadserf 1, Roosendaal.
 2. Gagelboslaan 160, Bergen op Zoom (Sporthal Gageldonk).

De kosten zijn als volgt:
  leden supportersvereniging: 10;
  niet-leden supportersvereniging: 12,50.

Je kunt alvast een plaats reserveren en je opgeven via de facebookpagina van de supportersvereniging of stuur een mail naar supportersverenigingrbc@hotmail.nl (let op: .NL) of whatsapp, bel of sms naar 06-41160976. De betaling kun je doen via rekeningnummer NL50 ABNA 0478 0049 90 (ABN AMRO) t.n.v. Supportersvereniging RBC. Let op: je plaats is pas gereserveerd als je betaling binnen is. Dit om zeker te zijn dat de supportersvereniging geen plaats moet weigeren vanwege spookaanmeldingen.

Geef je dus snel op en steun RBC in de eindstrijd om promotie naar de 3e klasse te bewerkstelligen!




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd