El Moussaoui: "Ik sta dinsdag alweer op het trainingsveld"

Gepost door:ForzaRbc // 2015-05-01 00:00:00 // 3642 keer bekeken

Het leek onmogelijk, maar naar alle waarschijnlijkheid is Mohamed el Moussaoui toch op tijd fit om namens RBC uit te komen in de nacompetitie. Een echo wees vandaag uit dat er alleen nog een klein beetje vocht in zit.

Alles zag er goed uit. Alleen een klein beetje vocht, maar voor de rest was er niets te ontdekken. Ik ga dinsdag beginnen met de hersteltraining, zo vertelt El Moussaoui tegenover RBCFans.nl.

Op 29 maart gaat het mis voor RBCs nummer zeven. In het duel met SVC breekt hij zijn kuitbeen. Althans, dat wordt pas anderhalve week later geconstateerd door Axis. In het ziekenhuis konden ze tot twee keer toe geen breuk vinden. Normaal gesproken zou hij toen in het gips hebben gemoeten, maar dan kon er definitief een streep door de nacompetitie gezet worden. El Moussaoui besluit om geen gips te dragen en onder begeleiding van ploeggenoot Zakaria ben Slimane probeerde hij zich zo goed als mogelijk fit te houden. Ik train nog steeds heel hard. Ik fiets en fitness veel," zo klonk het twee weken terug hoopvol.

Drie weken terug liep hij nog met krukken over het veld bij Nieuw Borgvliet, maar inmiddels kan hij al weer veel met het been. Ik kan goed lopen en doe al wat oefeningen bij ZBS. Ik voel me goed en het gaat elke dag weer beter. Ik neem geen enkel risico om nu nog in de competitie in actie te komen. Ik wil gaan knallen in de nacompetitie, zo besluit hij strijdbaar.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd