Update: Van der Kruyssen: ?Mijn doel is om tegen Steenbergen in te vallen?

Gepost door:ForzaRbc // 2015-05-01 00:00:00 // 3803 keer bekeken

Remko van der Kruyssen stond, net als Nicky Vromans en Jordy van Dongen, afgelopen dinsdag weer voor het eerst op het trainingsveld. Hij lijkt op tijd fit te zijn voor de nacompetitie.

Ik ben afgelopen dinsdag begonnen met individuele training. Het ging al beter dan verwacht. We hebben wat loopwerk en veel met de bal kunnen doen. Vervolgens was het even afwachten hoe mijn enkel erop reageerde. Behalve dat hij wat vermoeid was, is het allemaal goed gegaan. Mijn enkel blijft nog wel wat dikker, maar dat kan nog een half jaar zo blijven. Donderdagavond zijn we bij de training weer een stap verder gegaan, zo vertelt Van der Kruyssen tegenover RBCFans.nl.

Volgende week hoopt de aanvaller weer een volledige training mee te kunnen doen. Misschien dat ik zondag tijdens de warming-up al mee kan doen met pas- en trapoefeningen. Mijn doel is in ieder geval om in de wedstrijd tegen Steenbergen in te vallen.

Update: Van der Kruyssen heeft net als Mohamed el Moussaoui vanochtend een echo laten maken van zijn kwetsuur. "Op de echo zag het er goed uit. Het scheurtje was mooi aan het genezen. Helaas wat vocht in het gewricht, maar dat zal nog wel even zo blijven. Ik moet wel met tape voetballen. Volgende week invallen tegen Steenbergen en dan knallen in de nacompetitie," zo reageerde een enthousiaste Van der Kruyssen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd