Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

84%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

16%

Stemmen: 19

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Boomaars en Van Andel naar RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2015-04-25 00:00:00 // 3008 keer bekeken

RBC heeft weer twee nieuwe versterkingen erbij voor komend seizoen. Laszlo Boomaars en Kevin van Andel komen over van zaterdag eersteklasser Klundert, waar zij samen de gehele jeugdopleiding doorliepen. Met het eerste elftal van Klundert degradeerde zij dit seizoen naar de zaterdag tweede klasse.


De 22-jarige Boomaars is een linksback en krijgt de zware taak om Nicky Vromans op te volgen. Van Andel is een rechtsbuiten, maar kan ook aan de linkerkant spelen. Hij kwam in vier seizoenen Klundert tot 25 treffers. "Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging en een nieuwe omgeving", aldus beide mannen uit Klundert tegenover RBCvoetbal.nl. De keus voor RBC was voor beide spelers niet moeilijk. "spelen voor een club als RBC in zo'n stadion is natuurlijk gewoon super motiverend," zo stelt Bomaars. Van Andel: "Daarnaast spreekt de ambitie van RBC ons erg aan. De club wil hogerop en daar willen wij graag aan bijdragen."

De keus voor RBC werd bij Klundert niet door iedereen gepruimd. Als represaille mogen beide spelers al enige tijd niet meer in actie komen voor het eerste elftal uit het gelijknamige dorp. 

RBC mocht dit seizoen al een speler van Klundert verwelkomen. Doelman Thierry Aarts maakte toen de overstap. Hij werd na de voorbereiding gekozen tot eerste doelman en die beslissing pakte goed uit. RBC incasseerde slechts dertien tegentreffers tot nu toe. Naast een ijzersterke defensie, heeft ook Aarts zijn aandeel daarin als zeer betrouwbare sluitpost. De goalie is blij met de komst van zijn twee oud-ploeggenoten bij Klundert: "Beide zijn jonge spelers die willen voetballen. Laszlo (Boomaars red.) is een linksback die we nodig hebben en heeft een mooie pass in de benen. Ten opzichte van Vromans is hij aanvallend minder, maar ik denk verdedigend sterker. Kevin (Van Andel red.) is van origine een rechtsbuiten, maar kan in principe op elke positie in de aanval van waarde zijn. Hij heeft veel snelheid," zo liet Aarts weten tegenover RBCFans.nl.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd