Voorbeschouwing METO - RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2015-04-25 00:00:00 // 2931 keer bekeken

RBC gaat morgen op bezoek bij METO. De club uit Hoogerheide was de eerste competitietegenstander van dit seizoen. In het Herstaco Stadion speelde de ploeg van hoofdcoach Erwin van der Woerdt toen teleurstellend met 0-0 gelijk.

Afgelopen week speelde RBC voor de tweede maal achtereen gelijk. De vele kansen werden niet verzilverd, waardoor Noordhoek in de slotfase de stand gelijk kon trekken. De Roosendalers verloren wel weer een speler met een blessure. Jordy van Dongen verstapte zich en hield er een verrekte enkelband aan over.

Naast Van Dongen zijn Nicky Vromans, Mohamed el Moussaoui, Remko van der Kruyssen en Mitch Klijn ook bezig met een race tegen de klok om in de nacompetitie nog van waarde te kunnen zijn voor het elftal. Zij zijn allen komende zondag niet inzetbaar. Roy van Oeveren is wel weer beschikbaar. Hij heeft zijn wedstrijd schorsing uitgezeten. Siebe Pal ontbreekt vanwege priv verplichtingen.

Net als in het begin van het seizoen zal METO zich ongetwijfeld terugtrekken op eigen helft. Daardoor ontstaat er weer een verdedigingsmuur, waar RBC het gehele seizoen al geen duidelijke strategie tegen heeft weten te ontwikkelen. Met Mike Alderson, Mohamed Boulahyan en Andrej Numanovic beschikt RBC morgenmiddag wel over drie goede koppers. RBC zal het vermoedelijk sowieso via de lucht moeten doen of met schoten vanuit de tweede lijn om het verzet te breken.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Schalk, Pieter, Mathijssen, Van Oeveren; De Voogd (c), Memisi, El Allaoui; Numanovic, Boulahyan, Alderson




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd