Tim Eggly naar RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2015-04-15 00:00:00 // 3029 keer bekeken

RBC heeft weer een nieuwe speler gepresenteerd voor komend seizoen. Tim Eggly komt het elftal van nieuwbakken hoofdcoach Martijn van Galen versterken, zo meldt RBCvoetbal.nl. Hij komt over van derdeklasser TVC Breda.

De 21-jarige speler kwam in de jeugd uit voor NAC Breda en Baronie. Als A-junior ging hij aan de slag bij vijfdeklasser UVV'40, de club uit zijn woonplaats. Hij wist meteen een basisplaats bij het elftal te bemachtigen. Eggly: "Het niveau in de vijfde klasse leek echter nergens op en toen trainer Martijn van Galen mij polste voor TVC Breda was mijn keuze heel snel gemaakt. Ik heb er geen moment spijt van gehad. TVC Breda is een leuke club en het niveau is echt heel hoog. Maar gezien de ambities van RBC zie ik daar toch een grotere uitdaging," zo vertelt hij tegenover RBCvoetbal.nl.

Van Galen, die nu nog trainer is van TVC Breda, haalde Eggly drie seizoenen geleden op bij UVV'40: "Tim is een complete voetballer. Is technisch goed, fysiek sterk en heeft een enorm goede wedstrijdmentaliteit. Hij is linksbenig en zowel centraal achterin als links op het middenveld inzetbaar. Hij is nog maar 21 jaar, maar al drie jaar n van de dragende spelers van TVC Breda."




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd