Van der Kruyssen: "Waarschijnlijk toch enkelbanden gescheurd"

Gepost door:ForzaRbc // 2015-04-03 00:00:00 // 2980 keer bekeken

Remko van der Kruyssen blijft toch langer aan de kant dan aanvankelijk werd gedacht. De aanvaller had vandaag een afspraak in het ziekenhuis, waar geconstateerd werd dat hoogstwaarschijnlijk de enkelbanden zijn gescheurd.

"Ik ben net bij het ziekenhuis geweest, daar zeggen ze dat de banden zijn gescheurd en dat het een flinke blessure betreft. Nu heb ik loopgips tot donderdag en dan weer gips of een spalk. Honderd procent zekerheid hebben ze nog niet, daar was de enkel nog te dik en te blauw voor. Ze waren eerst bang voor een scheur in het bot, maar dat was gelukkig niet zo," zo vertelt Van der Kruyssen tegenover RBCFans.nl.

De 21-jarige speler wil graag nog van waarde zijn dit seizoen. Een indicatie van de herstelperiode van het ziekenhuis slaat hij dan ook luchtig van zich af. "Bij het ziekenhuis zeiden ze dat ik over een maand pas kon beginnen met fysiotherapie. Ziekenhuizen zijn vaak wat overdreven. Ik hoop donderdag op een spalk. Ik laat dan gelijk bij de fysio een echo maken en dan ben ik hopelijk zo snel mogelijk fit," zo klinkt het strijdbaar. 

Komende donderdag moet de zwelling door het loopgips weg zijn, waarna er gekeken kan worden hoe ernstig de situatie werkelijk is. "Ik heb het geluk dat er niets gebroken is, maar op dit moment is het nog niet duidelijk hoe erg het gescheurd is. De nacompetitie start over zes weken, dus ik heb nog tijd zat. Ik ga er alles aan doen om het te halen en hoop daarom ook dat het me lukt," zo besluit Van der Kruyssen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd