Voorbeschouwing RBC - SVC

Gepost door:ForzaRbc // 2015-03-28 00:00:00 // 2945 keer bekeken

Komende zondag speelt RBC voor de tweede maal op rij een thuisduel. Vorige week werd ODIO met 4-3 verslagen en morgen is SVC de tegenstander.


Naast Nicky Vromans is vermoedelijk ook Andrej Numanovic niet inzetbaar. In het duel met ODIO moest hij zich in de rust laten vervangen, omdat hij last had van zijn hamstring. In tegenstelling tot vorige week is Mohamed el Moussaoui weer beschikbaar. Hij begint vermoedelijk in de punt van de aanval.

Begin november vorig jaar won RBC het uitduel met SVC vrij gemakkelijk. Vlak voor rust zag Gino Pieter een schot via de rug van een verdediger van de tegenpartij in het doel belanden. In de tweede helft, onder aanvoering van de ingevallen El Moussaoui, kwam er uiteindelijk 0-4 op het bord.

De club uit Standdaarbuiten heeft last van blessures, maar ondanks de afwezigen behaalden zij deze maand wel gelijke spelen tegen Grenswachters (2-2) en SC Gastel (2-2).

Mohamed Boulahyan zit morgen op de bank. De spits, die weer terug is van een langdurige knieblessure, zal hoogstwaarschijnlijk nog niet in actie komen. "Boulahyan heeft afgelopen donderdag getraind en sluit zondag aan bij de groep. Als het niet nodig is dan speelt hij niet. Hij zou eventueel tien minuten kunnen spelen, maar ik breng hem liever pas over twee weken tegen Nieuw Borgvliet, want dan is hij zeker fit," zo stelt hoofdtrainer Erwin van der Woerdt.

Voor RBC staan komende zondag Roy van Oeveren en El Moussaoui op scherp. Bij een gele kaart volgt automatisch een wedstrijd schorsing.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Schalk, Pieter, Mathijssen, Van Oeveren; De Voogd (c), Memisi, El Allaoui; Van der Kruyssen, El Moussaoui, Alderson




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd