El Moussaoui geschorst voor duel met ODIO

Gepost door:ForzaRbc // 2015-03-16 00:00:00 // 2951 keer bekeken

RBC's goudhaantje Mohamed el Moussaoui zal zaterdagavond niet aan de aftrap verschijnen. De behendige aanvaller, die gisteren na een kleine twee minuten het winnende doelpunt maakte in het duel met Grenswachters, kreeg zijn vierde gele kaart voorgeschoteld en moet dus noodgedwongen aan de kant blijven.

Sinds het duel met SVC begin november stond El Moussaoui al op scherp. Ook toen kreeg hij om een onverklaarbare reden een gele prent. RBC's nummer zeven wilde een gefrustreerde Redouan el Allaoui, die vlak daarvoor getorpedeerd werd, toen tot bedaren brengen en trok hem weg uit de drukte, maar de leidende arbiter trok een gele kaart voor hem.

In het duel met Grenswachters kreeg de aanvaller een gele prent, omdat hij een schwalbe zou hebben gemaakt. Vanuit de linkerkant kwam El Moussaoui het strafschopgebied binnengelopen met twee tegenstanders in zijn nek. Vlak daarna voegde een derde speler van Grenswachters zich daarbij. In de drukte rolde de bal over de achterlijn en werd El Moussaoui met een sliding tegen de grond gewerkt. Ondanks dat de bal al over de achterlijn was, kreeg hij alsnog een gele prent. Dat leidde tot grote frustratie bij hoofdcoach Erwin van der Woerdt.

Door zijn vierde gele kaart moet hij een wedstrijd schorsing uitzitten en mist daardoor het thuisduel met ODIO. Elke daaropvolgende gele kaart levert automatisch een wedstrijd schorsing op.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd