Van der Kruyssen, De Voogd en Van Oeveren weer inzetbaar

Gepost door:ForzaRbc // 2015-03-12 00:00:00 // 2985 keer bekeken

Komende zondag speelt RBC het belangrijke duel met Grenswachters. Winst op de club uit de grensstreek zorgt voor een ticket voor de nacompetitie.

Na het debacle in Nispen lijkt RBC zich te moeten gaan richten op de nacompetitie. In verliespunten staat de ploeg van hoofdcoach Erwin van der Woerdt maar liefst zeven punten achter op de equipe van Steenbergen-coach Marco Ernest. Door het verlies van afgelopen week zag het tevens nummer drie SC Gastel ook weer dichterbij komen. 

In het thuisduel verloor RBC met 0-2. De doelpunten vielen in het begin van de eerste helft vlak achterelkaar. Daardoor trok Grenswachters zich ver terug op eigen helft. Daar heeft RBC het gehele seizoen al problemen mee. Een oplossing werd nooit gevonden. In achttien duels verloor het zeven maal punten in vrijwel identieke wedstrijden. 


In Putte zijn wel weer enkele belangrijke spelers terug. Roy van Oeveren is weer beschikbaar voor de laatste linie van RBC, nadat hij zijn wedstrijd schorsing heeft uitgezeten. Ook aanvoerder De Voogd is inzetbaar: "Met mijn enkel gaat het alweer een stuk beter, en ik verwacht zondag weer op het veld te staan." Ook Remko van der Kruyssen is zondag present. Linksback Nick Vromans zal niet aan de aftrap verschijnen. Hij is de komende weken sowieso niet inzetbaar, vanwege een gebroken voet. Skender Memisi zit nog een wedstrijd schorsing uit en Mohamed Boulahyan is een vraagteken.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Schalk, Pieter, Van Oeveren, Van Dongen; Mathijssen, De Voogd (c), El Moussaoui; Van der Kruyssen, Numanovic, Alderson




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd